| mond el minyomja a szived | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
felkilos Admin
Hozzászólások száma : 133 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22.
| Tárgy: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:21 pm | |
| nah ide mindenki irhatja mi az ami nyomja a szivét, lelkét. vagy ki szerelmes, vagy éppen nem. | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:27 pm | |
| igen nagy szerelmed, azt hittem azért nem jöttök össze mert nem készült fel a drága a komoly kapcsolatra | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:28 pm | |
| pedig tökéletes kapcsolatunk lehetne :bioh: | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:29 pm | |
| azt gondolom, mentek eggyütt az utcán és aki beszol meghal | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:36 pm | |
| Szerelem igazán nem fontos, aki szerelmes az lehet hogy csak a kinézetéért szereti az embert, az az igazi hogyha szeretet van az emberben valaki iránt! A szeretet belülről fakad! | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:37 pm | |
| hidd el ez belülről fakad OO" nekem csak Ő kell XD | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:39 pm | |
| nah és kihisz a nagy Ő-ben?? kamu 1 kapcsolat elöbb vagy utobb ugy is tönkre megy | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:40 pm | |
| - felkilos írta:
- nah és kihisz a nagy Ő-ben?? kamu 1 kapcsolat elöbb vagy utobb ugy is tönkre megy
ezt nagyon remélem | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 6:42 pm | |
| jajj de gonosz itt valaki^^ de igazad van, nah meg ott vannak a kényszer kapcsolatok amikor a csaj szül 1 kölyköt hogy vele maradjon a pasi..... | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Ápr. 23, 2008 9:51 pm | |
| Szerintem igazán fontos az hogy az ember jól valja be az érzelmeit! Tehát, ha halogatjuk, és azt mondjuk a kiválasztot embernek hogy holnap meg majd elmondom, és még ráadásul az orra alá is dörgöli,(velem megtörtént) akkor az egészből nem fog semmi kisülni! Tehát: ne tegyük ezt szerelmünkel és ha ezt teszi a párunk akkor beszélgessünk el vele alaposan! | |
|
| |
gatomon új tag
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 12. Age : 29 Tartózkodási hely : Százhalombatta
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Pént. Okt. 17, 2008 3:22 pm | |
| Én is szerelmes vagyok de nem lehet az enyém Ugyanis az edzőmbe vagyok szerelmes! Maga a tökéj a pasi, kedves,megértő,türelmes,aranyos,okos,és még szép is.... Csak hát ő 24, és meg 13.... ráadásul egy fél éve elkezdett megváltozni... bunkó lett,goromba, és ordibált mindenkivel! olyan rossz volt... most már megint kedves és rendes,... olyan jó volt minbdenzt leírni nagy kő esett le a szívemről | |
|
| |
Boszorka Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Kedd Okt. 28, 2008 4:00 pm | |
| örülünk neki jó ha leesik valakinek a kő a szívéről. Magam is tudom csak sajna az enyim nem akar leesni-.- | |
|
| |
gatomon új tag
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 12. Age : 29 Tartózkodási hely : Százhalombatta
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Hétf. Nov. 03, 2008 11:12 pm | |
| Ju,de tee!!!! Ma rámkacsintott, és tök kedves volt. Egy csomót szemeztünk, és áhhh totál kész vagyok,nagyon boldog vagyok,még akkor is,ha nem lehet az enyim!!! boldog vagyokkk !!!!!! | |
|
| |
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szomb. Dec. 20, 2008 6:39 pm | |
| öhm van valami ^^ˇˇ aki meg akarja tudni, ömösön | |
|
| |
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szomb. Dec. 20, 2008 6:42 pm | |
| - Boszorka írta:
- Szerelem igazán nem fontos, aki szerelmes az lehet hogy csak a kinézetéért szereti az embert, az az igazi hogyha szeretet van az emberben valaki iránt! A szeretet belülről fakad!
most szúrta ki a szemem ez...a szerelem nem fontos? csak kinézetért? belső tulajdonságok miatt ugyanúgy lehet szerelmes vki egy embőcbe... | |
|
| |
Boszorka Admin
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived Szer. Dec. 24, 2008 7:32 pm | |
| Régen írtam és a hittan hapsi befojásolta az ELMÉM!! (xD) Tudom..tudom:P | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: mond el minyomja a szived | |
| |
|
| |
| mond el minyomja a szived | |
|