| Amikor közétek állnak... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Amikor közétek állnak... Csüt. Ápr. 24, 2008 10:11 pm | |
| nektek volt már olyan, hogy jó barátok vagytok, és akkor jön egy emberke, és közétek áll? nekem igen sajna T-T de szerencsére megoldódott a dolog megoldás: verés XDXDXDXDXD ti mit javasoltok? veletek volt már ilyen?
A hozzászólást daflo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 03, 2008 2:59 pm-kor. | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Pént. Ápr. 25, 2008 3:39 pm | |
| Kedves dafló!XD inkább a barátnőddel kéne ezt rendesen megbeszélned, hogy ő aztán le tudja majd koppintani! És velem előfordult az hogy szülinapi bulim volt, eléggé kaki lett mert, uncsi tesom ellopta az eggyik legjobb barátnőmet és ő Veszprémben lakik, eléggé kicsi voltam de ez még mindig bennem van!XD (az uncsi tesom Lazannya) De azért megbocsátottam neki! :star: | |
|
| |
felkilos Admin
Hozzászólások száma : 133 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22.
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Hétf. Ápr. 28, 2008 9:18 pm | |
| én nekem alsóban volt ilyen, akkor még a viki volt a legjobb bnöm aztán valahogy össze haverkodott az adrikával akit én rühellek mindeg is rüheltem. és akkor had barátkozzanak van nekem elég haverom egyel több vagy kevesebb kit érdekel egymásra találtak, kis rózsaszin libák. hehe de még mindig nem érti egyik sem hogy én miért vok ilyen különc, hát csak azért mert én nem játszom meg az agyam mindenki elött nem ugy mint ők....... | |
|
| |
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Kedd Ápr. 29, 2008 8:20 pm | |
| nah emberek, "szépen" beszéltem a csajjal xD megmondtam neki, h ha mégeccer ezt csinálja felpofozom, de nagyon.... erre kissé beszart de én jóh kislány vagyok XD aztán ma egész nap jóhl viselkedett, mer tudja h kül télleg felpofozom | |
|
| |
felkilos Admin
Hozzászólások száma : 133 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22.
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Szer. Ápr. 30, 2008 9:03 pm | |
| verés 4ever veréssel nevelem én is az osztályomat, azóta mindenki utálja parist :evil: | |
|
| |
F. Admin
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Szer. Ápr. 30, 2008 9:32 pm | |
| xD hehe
én is veréssel nevelek^^ meg karmolással^^ nah az nagyon hatásos ^^ nekem állítólag macska karmom van XD | |
|
| |
Sato tag
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozás ideje : 2008. May. 15.
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Csüt. Május 15, 2008 8:34 pm | |
| Áhh, alsóba volt 2 legjobb barátnőm: Eszti és Juci Szóval...ők ketten utálták egymást....És sosem tudtam eldönteni, hogy kivel legyek éppen, így ők ráncigáltak mindig Összebarátkozni nem akartak, innentől tudtam, hogy reménytelen az egész...Igazából én voltam a középpont, akit nem hagytak békén...Mindig egymást szídták... De sajna ezmár a múlt, Ezstivel 2 évig jártam egy osztályba, a Jucival is...mind a ketten elmentek...El tudjátok képzelni milyen rossz volt, hogy évekig 2 legjobb barátnőmmel voltam minden áldott nap a suliba, nem tudtunk elszakadni egymástól, és év végén az egyik közli, hogy elköltöznek és átmegy egy másik suliba, a másik barátnőd meg az erdei táborba mondja, hogy szintén elmegy? :cry: Szinte alig barátkoztam mással az osztályban, persze jóban voltam mindenkivel, de szinte sosem beszélgettem senkivel...+ még a Jucival, aki erdei suliban mondta meg a dolgot, utolsó nap össze is vesztünk...Tőle haragban váltam el, míg az Esztit "sirattam"...És az is nagyon szarul ért, mikor 2 évvel ezelőtt megtaláltam az Esztit, felvettem msnre, és mint kiderült Nagyon megváltoott az évek alatt...szinte emos lett, de inkább egy k*rvának lehet mondani...a Jucival néha-néha találkozom, beszélek vele msnen, de sokkal másabb mint régen...Mintha meg sem történt volna :cry: | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| |
| |
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... Szomb. Aug. 02, 2008 7:19 pm | |
| jhaj XD AZT a témát biztonsági okokból töröltem XXXD de most félek h a D88 miatt elveszítem az összes barátomat ...ez hétfőn derül ki XXXXD nah m1 megleszek nélkülük de.... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Amikor közétek állnak... | |
| |
|
| |
| Amikor közétek állnak... | |
|