F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Hangszerek Szomb. Május 03, 2008 8:44 pm | |
| nektek van vamilyen hangszeretek? tudtok rajta jáccani? nekem volt régen zongorám, és 3 évig zongoráztam, aztán a tanár miatt [olyan szemét volt >.<] abba hagytam, és eladtuk a zongorát.... most pedig kaptam egy....izé.... A gitárt^^ a nagypapámé volt, de ő már nem használta, és aszonta, hogy nekem adja, hátha megtanulok rajta jáccani, mert ő azt úgy szeretné^^ most gitár tanár után nézek... jobban szeretném a magán tanárt mint a zeneiskolákat, mert a zeneiskolában nagyont csalódtam, és nem akarok tovább szolfézsra járni XD >.< XD na most ti jöttök | |
|
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: Hangszerek Szomb. Május 03, 2008 10:44 pm | |
| nekem is gityóm van de...öö...XD | |
|
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: Hangszerek Hétf. Aug. 04, 2008 12:11 pm | |
| Na hát én furulyáztam, ott a tanár még rendes volt de a szolfézst totál nem bírtam! Én azé hagytam abba mert én művészeti suliba járok és ez 2 ilyen akármi volt és nagyon sokba került volna és utálam a szolfézst. Anya most azt akarja hogy tanuljak gitárt (annak örülök) és azt hogy legyen még plusz egy ének tanárom (nincs hangom) ugyhogy én ennek nem örülök | |
|
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Re: Hangszerek Hétf. Aug. 04, 2008 12:48 pm | |
| én örülnék egy ének tanárnak meg rem lesz gitár tanárom is xD de amig nem lesz új gityóm... addig maradok a Csalamádénál^^ | |
|