| Legjobb barátok^^ | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Legjobb barátok^^ Kedd Ápr. 22, 2008 10:45 pm | |
| nektek van olyan barátaitok, akik mindig kiállnak melletted? vagy olyan, akit nem ismersz személyesen? esetleg olyan, aki elárult téged? nah beszélgessünk erről | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 3:06 pm | |
| legjobb barát olyan akit személyesen ismerek 1 van OO" XD titeket meg "csak" úgy simán imádlak :joker: | |
|
| |
F. Admin
Hozzászólások száma : 297 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : ^^LA^^
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 3:07 pm | |
| nekem 2 személyes legjobb barátnőm vagy, meg ti ^^ :flower: | |
|
| |
felkilos Admin
Hozzászólások száma : 133 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22.
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 6:32 pm | |
| nekem 1-2 olyan bnöm van akinek elmondok mindent, meg vagytok ti :bioh: | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 7:04 pm | |
| Nekem vannak jó barátaim! viszont nem mindegy hogy olyan e a barátod akivel jól érzed magad, vagy olyan e aki mindig csak szíd és undok veled! nekem jó barátaim a csajok! Daflo, Katana, kenyérfélkilos! a Jó barát mindig veled van, hiába hogy nem láttad, akkor is megismered, és elvagy vele! | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 7:46 pm | |
| nekem a legjobb bnöm az első félév közepén ment el de nyáron 1 héten keresztül vele lehetek majd :geek: olyan jó lessz majd táborban | |
|
| |
F. Admin
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Szer. Ápr. 23, 2008 9:10 pm | |
|
A hozzászólást daflo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 28, 2008 6:32 pm-kor. | |
|
| |
Boszorka Admin
Hozzászólások száma : 128 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Tartózkodási hely : Pokol xD
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Csüt. Ápr. 24, 2008 7:04 pm | |
| Én most az összes adminról írok egy kis beszámolót! Kezdjük Katanával vagyis Zombikánkal! Naon jó vele hülyéskedni ésmeghalgat ha valami bajod van, jó barát! és ez fontos! Hiába hogy még életünkben nem láttuk egymást, attól is jóban vagyunk! Hasonló dolgok vonatkoznak Daflóról! Vele is jól lehet viccelődni, de annál inkább megért! Mondhatni anja-lánya! De ezt még nem biztoshogy értitek!XD Tehát ő is naon jó barát! Most jön a kedvenc kenyerünk, félkilos! Ő vele nagyon szeretek beszélgetni, benne van minden jó buliban pl. a viván egy cset esküvőben is benne volt! Jó barát! Összesítve mind a 3-an jó barátok! | |
|
| |
felkilos Admin
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Csüt. Ápr. 24, 2008 7:25 pm | |
| én itt mindenkit szeretek akit ismerek, akit nem azt majd meg ismerem és mjad meg szeretem | |
|
| |
NoireAnge~ Admin
Hozzászólások száma : 311 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 22. Age : 31 Tartózkodási hely : Los Angeles♥.♥
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Pént. Ápr. 25, 2008 10:24 am | |
| | |
|
| |
F. Admin
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Pént. Ápr. 25, 2008 9:44 pm | |
| bulival várunk vissza XD nah jóhj vagyok xD | |
|
| |
Sato tag
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozás ideje : 2008. May. 15.
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Csüt. Május 15, 2008 8:26 pm | |
| Személyesen, eddig csak 2 legjobb barátnőm van^^ Umi és KaG ^.^ Neten rengeteg van; Fanni, Ubi, Zombie *.*, na és az indigó tesóm *.* De mivel vele fogok járni lovagolni, remélem nem csak netes barát lesz, hanem személyes is ^^ | |
|
| |
Ubi új tag
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2008. May. 16.
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ Pént. Május 16, 2008 10:24 pm | |
| nekem személyese a pallagi lovasok a legjobb bnőim^^ de azok akik törzs lovasok ott van pár kivétel is-.- Neten soook van Snowykám meg Satookám ott a legjobbak ^^ :afro: | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legjobb barátok^^ | |
| |
|
| |
| Legjobb barátok^^ | |
|